ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πανελλαδικές 2021: Ολοκλήρωση της διαδικασίας της Αίτησης-Δήλωσης

Διάδωσέ το

Πανελλαδικές 2021 

Ολοκλήρωση της διαδικασίας της Αίτησης-Δήλωσης για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. 

Όπως είναι γνωστό, κατά το τρέχον σχολικό έτος, λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών, η υποβολή της Αίτησης-Δήλωσης (Α-Δ) από τους υποψηφίους έγινε σε 2 φάσεις: το Νοέμβριο για τους μαθητές και τον Μάρτιο για τους αποφοίτους. 

Όσον αφορά τους αποφοίτους, η διαδικασία ολοκληρώθηκε πλήρως, έγινε οριστική παραλαβή των Α-Δ, εκτυπώθηκαν δύο αντίγραφα, ελέγχθηκαν, υπογράφηκαν και ένα από αυτά παρελήφθη από τον υποψήφιο απόφοιτο. 

Όσον αφορά τους μαθητές, έχει μείνει σε εκκρεμότητα η τυπική ολοκλήρωση της διαδικασίας. Παρακαλούνται οι (Υπο)Διευθυντές των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ να ολοκληρώσουν άμεσα την Α-Δ των μαθητών με εκτύπωση, έλεγχο, υπογραφή και παράδοση ενός αντιγράφου στους μαθητές. 

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι υποψήφιοι (μαθητές και απόφοιτοι) με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες πρέπει να έχουν ήδη προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ή τουλάχιστον εμπρόθεσμη αίτηση η οποία θα εκφράζει την επιθυμία τους για προφορική ή γραπτή εξέταση κατά περίπτωση) και να έχουν χαρακτηριστεί ανάλογα στο ΠΣ myschool.  

  

 Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ 

 ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ 

Διαβάστε εδώ την εγκύκλιο

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *