ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μισθός εκπαιδευτικών: Θα καταβληθεί πριν τα Χριστούγεννα; Τι έγινε πέρυσι..

Διάδωσέ το

Αναδρομικά

Μισθός εκπαιδευτικών: Θα καταβληθεί πριν τα Χριστούγεννα; Πέρυσι, παραμονή Χριστουγέννων ημέρα Παρασκευή, οι εκπαιδευτικοί με τους πενιχρούς μισθούς, που πληρώνουν ενοίκια και μετακινήσεις τουλάχιστον για δέκα χρόνια μακριά από το σπίτι τους, περίμεναν ότι θα πληρωθούν στην αρχή της ημέρας από τις Τράπεζες. για να αγοράσουν κάποια λίγα πράγματα για το γιορτινό τους τραπέζι. Δυστυχώς από τους αρμόδιους δεν έγινε κάποια ενέργεια να πληρωθούν 2-3 ώρες νωρίτερα και πολλοί εκπαιδευτικοί δεν πρόλαβαν να ψωνίσουν και όσοι πρόλαβαν, αγόρασαν ό,τι είχε απομείνει στα ράφια.

Το fresh -education.gr έγραφε εκείνη την ημέρα:

“Το fresh-education.gr δέχεται μηνύματα από αναγνώστες του  ότι η πληρωμή για το 1ο δεκαπενθήμερο του 2022 δεν έχει γίνει ακόμη, σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων. H καταβολή της μισθοδοσίας αναμένεται να γίνει μετά τις 17.00 το απόγευμα, όταν δηλαδή κοντεύουν να κλείσουν τα καταστήματα και ότι δεν υπήρξε καμία πρόβλεψη να πληρωθούν στην αρχή της ημέρας.

Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας πέρα από τις ευχαριστίες  για το πόσο καλά εφάρμοσαν οι εκπαιδευτικοί το πρωτόκολλο του κορωνοϊού και την αξιολόγηση στα σχολεία , έπρεπε να δείξει την εκτίμησή της και έμπρακτα, σε συνδυασμό με υψηλή ενσυναίσθηση, κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες ώστε το μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό να πληρωθεί από τις πρώτες ώρες της ημέρας.”

Μισθός εκπαιδευτικών: Τι θα γίνει φέτος, τα Χριστούγεννα 2022

Ο μισθός των εκπαιδευτικών, για το 1ο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2023, θα καταβληθεί σύμφωνα  την εκτίμηση του fresh -education.gr το απόγευμα της Παρασκευής 23/12/22, λόγω των αργιών που μεσολαβούν μέχρι την Τρίτη 27/12/22

Η ηγεσία του ΥΠΑΙΘ λοιπόν δεν χρειάζεται να κάνει καμία σχετική ενέργεια για να πληρωθούν εγκαίρως οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί και μπορεί να συνεχίσει το μεταρρυθμιστικό της έργο.

Τσακαλώτος: Θα φέρουμε τροπολογία για 600 ευρώ σε εκπαιδευτικούς, υγειονομικούς..

Υποσχέσεις για αυξήσεις μισθών στους εκπαιδευτικούς: Η δεύτερη υπόσχεση

Υπόσχεση για αυξήσεις στους μισθούς των εκπαιδευτικών, έδωσε η υπουργός Παιδείας, κα Νίκη Κεραμέως.  μιλώντας στην Όλγα Τρέμη και στο Meeting Point του newsbomb.gr.

Στο τέλος της συνέντευξης, η Υπουργός Παιδείας  είπε ότι: “Είναι σαφές ότι πρέπει να γίνει μια σημαντική προσπάθεια και είναι προτεραιότητά μας, όπως είπα, να αυξηθούν και να εξορθολογιστούν συνολικά οι απολαβές των εκπαιδευτικών μας”

Είναι η δεύτερη υπόσχεση  από την  κα  Κεραμέως για αυξήσεις στους μισθούς των εκπαιδευτικών μετά από 4 χρόνια  και τις 13.000 αποφάσεις που έχει πάρει ως υπουργός Παιδείας. Παρακολουθήστε  την πρώτη υπόσχεση πριν από τις  εκλογές του 2019 εδώ

Δείτε επίσης:

Αξιολόγηση σχολείων: Παράταση στους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου

Εκπαιδευτικοί: Αιτήσεις για επιμόρφωση Β2 επιπέδου Τ.Π.Ε τον Ιανουάριο

Επιλογή Στελεχών Εκπαίδευσης: Αυτοδύναμο Διδακτικό Έργο και μοριοδότηση

Κεραμέως – νεοδιόριστοι: Ό,τι προβλέπει ο νόμος ακριβώς αυτό θα γίνεται – Κανένα δικαίωμα δεν χάνεται για μονιμοποίηση

ΚΤΕΛ: Έκπτωση 50% σε αναπληρωτές και νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς

freshedu

 

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …