ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μετατάξεις εκπαιδευτικών: Η εγκύκλιος (σχ. έτος 2023-2024)

Διάδωσέ το

Δημοσιεύτηκε η εγκύκλιος για τις μετατάξεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι εκπαιδευτικοί υποβάλλουν την/τις αίτηση/αιτήσεις μετάταξής τους ηλεκτρονικά στις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας/Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης (ΠΕ & ΔΕ), στις οποίες ανήκουν οργανικά. 

Αναλυτικά η εγκύκλιος για τις μετατάξεις εκπαιδευτικών

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο της διαδικασίας διενέργειας των μετατάξεων κατά το σχολικό έτος 2023-2024, κ α λ ε ί τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας Εκπαίδευσης κλάδων ΠΕ79 Μουσικής, ΠΕ08 Καλλιτεχνικών & ΠΕ91 Θεατρικής Αγωγής, καθώς και τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) να υποβάλουν αιτήσεις μετάταξης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις ακόλουθες κατηγορίες μετατάξεων: 

Από την Α/θμια Εκπαίδευση σε άλλους κλάδους: 

α. της Α/θμιας Εκπαίδευσης, 

β. της Β/θμιας Εκπαίδευσης, 

γ. των μελών ΕΕΠ, καθώς και 

δ. των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ

Από τη Β/θμια Εκπαίδευση σε άλλους κλάδους: 

α. της Β/θμιας Εκπαίδευσης, 

β. της Α/θμιας Εκπαίδευσης, 

γ. των μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ, καθώς και 

δ. των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ

Από τους κλάδους ΠΕ79 Μουσικής, ΠΕ08 Καλλιτεχνικών και ΠΕ91 Θεατρικής Αγωγής της Α/θμιας Εκπαίδευσης σε κενές θέσεις του ίδιου κλάδου σε Μουσικά και Καλλιτεχνικά σχολεία της Β/θμιας Εκπαίδευσης, σύμφωνα με τη διαδικασία των μεταθέσεων. 

Από θέσεις μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού(ΕΒΠ) σε άλλους κλάδους: 

α. μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) 

β. εκπαιδευτικών της Α/θμιας Εκπαίδευσης, 

γ. εκπαιδευτικών της Β/θμιας Εκπαίδευσης, καθώς και 

δ. σε θέσεις κλάδων εκπαιδευτικών και άλλων κλάδων μελών ΕΕΠ των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.

Η υποβολή των αιτήσεων μετάταξης πραγματοποιείται από 29-03-2023 έως και 11-04-2023 σύμφωνα με τους τρόπους που αναλύονται παρακάτω: 

  1. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 

Οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης υποβάλλουν την/τις αίτηση/αιτήσεις μετάταξής τους ηλεκτρονικά στις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας/Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης (ΠΕ & ΔΕ), στις οποίες ανήκουν οργανικά. 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ: 

Α. Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να υποβάλουν αίτηση (Παράρτημα 12) για περισσότερους του ενός/μίας κλάδου/ειδικότητας, εφόσον κατέχουν τον αντίστοιχο τίτλο σπουδών ή/και για περισσότερες από μία περιοχές της Πρωτοβάθμιας/Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. (Παραρτήματα 1,2 & 7) 

Το ηλεκτρονικό μήνυμα που θα στείλει ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει την εξής μορφή: Θέμα: Κλάδος_αίτηση μετάταξης για (κλάδο)_Επώνυμο 

Κείμενο email: Επώνυμο, όνομα, ΑΜ, κλάδος, αίτηση για (κλάδο) 

Με συνημμένα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε ένα αρχείο pdf (εφόσον δεν συμπεριλαμβάνονται στο Προσωπικό Μητρώο των ενδιαφερομένων). 

Η εγκύκλιος

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …