ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεταθέσεις: Ενημέρωση από τον Αιρετό του ΚΥΣΠΕ Ν. Φασφαλή

Διάδωσέ το

Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023 αναμένεται να τρέξει το σύστημα για τις μεταθέσεις των εκπαιδευτικών Π.Ε. Ενημέρωση από τον Αιρετό του ΚΥΣΠΕ  Νίκο Φασφαλή.

Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023 θα τρέξει το σύστημα για την ολοκλήρωση των μεταθέσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ειδικής και Γενικής Αγωγής, αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα, ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο Αιρετός του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) Νίκος Φασφαλής, επισημαίνοντας πως σύμφωνα με το προγραμματισμό που υπάρχει, οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ που αφορούν τις Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ειδικής και Γενικής Αγωγής θα συνεχιστούν την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του αιρετού για τις μεταθέσεις Π.Ε.:

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Κατανοώντας την αγωνία όλων σας και επειδή κάποιοι που την εκμεταλλεύονται δε διστάζουν να σας παραπληροφορούν, θέλω να σας ενημερώσω ότι οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ που αφορούν τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ειδικής και Γενικής Αγωγής θα συνεχιστούν την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου οπότε, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα τρέξει το σύστημα για ολοκλήρωσή τους.

Δείτε επίσης:

ΟΛΜΕ: Νέες στάσεις εργασίας την ερχόμενη εβδομάδα για την αξιολόγηση

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …