ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κ. Γαβρόγλου: Δεν έχουμε κοροϊδέψει κανέναν.. το Σεπτέμβρη θα διοριστούν οι εκπαιδευτικοί

Διάδωσέ το

www.fresh-education.gr

“Δεν έχουμε κοροϊδέψει κανέναν.. το Σεπτέμβρη θα διοριστούν οι εκπαιδευτικοί” ανέφερε ο Υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου σε συνέντευξη που έδωσε  στην ΕΡΤ1.

Σχετικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Υπουργού Παιδείας.

Υπήρξαν οι πιστώσεις στον προϋπολογισμό , ψηφίσαμε το νόμο και μετά είναι δουλειά του ΑΣΕΠ, διότι όλοι αυτοί οι διορισμοί γίνονται μέσω ΑΣΕΠ./ Αυτή είναι μια εξαιρετικά χρονοβόρα διαδικασία για την οποία άνοιξε το σύστημα το Μάιο και έκλεισε τώρα για τους 4500 (διορισμούς).

Πρώτη φορά στα χρονικά μόνιμοι διορισμοί. Οι 4500 είναι για την Α/θμια και Β/θμια στην ειδική αγωγή. Οι 10500(διορισμοί) έχουμε πει ότι ειναι για το 2020 οι μισοί και το 2021 οι άλλοι μισοί. Δεν έχουμε κοροϊδέψει κανέναν. Κάνουμε ακριβώς αυτά που έχουμε πει.

Ο Υπουργός συνέχισε λέγοντας ότι με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου δεσμευόμαστε για αυτούς τους διορισμούς και το σύστημα θα ανοιξει τον Ιούλιο.

Για τους 4500 διορισμούς το σύστημα έχει ανοίξει και ήδη έχει κλείσει και η διαδικασία( τρέχει) για να διοριστούν το Σεπτέμβρη που ανοίγουν τα σχολεία και για τους υπόλοιπους θα ανοίξει η διαδικασία τον Ιούλιο ώστε να έχει το ΑΣΕΠ τη μεγάλη άνεση χρόνου ώστε να διοριστούν το 2020 γιατί περιμένουμε γύρω στους 150000 υποψηφίους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  ΟΛΜΕ: Αιτήσεις καθηγητών για κάρτα εισόδου στα πρατήρια του στρατού 

 

 Προκήρυξη Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών 2019-2020 “Εκπαιδευτική Πολιτική: Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Διοίκηση

Δείτε επίσης

Αναπληρωτές: ειδική προκήρυξη για κάλυψη κενών στα σχολεία

Διάδωσέ το Ειδική προκήρυξη κάλυψης λειτουργικών κενών σε σχολεία Π.Ε. και Δ.Ε. από αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *