ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κλειστά δημοτικά: Το πρωί εκπαιδευτική τηλεόραση και το απόγευμα webex

Διάδωσέ το

Κλειστά Δημoτικά: Την απόφαση για την αναστολή λειτουργίας όλων των δημοτικών στη χώρα θα ανακοινώσει σήμερα στις 18:00 η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως σύμφωνα με σωρεία δημοσιεύσεων τις τελευταίες ώρες. Η απόφαση ελήφθη εξαιτίας της εκρηκτικής κατάστασης που διαμορφώνεται εξαιτίας του δεύτερου κύματος της πανδημίας που σαρώνει τη χώρα μας.

Μετά τα Γυμνάσια και τα Λύκεια, από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου κλείνουν και τα δημοτικά όλης της χώρας, με στόχο τη μείωση της κινητικότητας των γονέων. Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί τι θα γίνει με τα νηπιαγωγεία και τους παιδικούς σταθμούς.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν και τα δημοτικά σχολεία.

Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Υγείας σήμερα στις 18:00, από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και του ΠΓΝ «Αττικόν» και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου  Βάνα Παπαευαγγέλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το fresh-education.gr σε περίπτωση κλεισίματος όλων των δημοτικών σχολείων της χώρας, και μετά την υπερφόρτωση των συστημάτων τηλεκπαίδευσης μόνο με το κλείσιμο Γυμνασίων και Λυκείων,  υπάρχoυν σκέψεις οι μαθητές του δημοτικού να παρακολουθούν το πρωί εκπαιδευτική τηλεόραση και το απόγευμα τηλεκπαίδευση (webex)

Το σχέδιο, πιθανότατα, θα προβλέπει εκπαιδευτική τηλεόραση από 9:00 έως 12:00 και εξ αποστάσεως εκπαίδευση από 14:00 έως 17:00 με πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί από τη Δ/νση σπουδών.

Δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες ενημερώνονται καθημερινά για θέματα εκπαίδευσης από το fresh education.gr, βρείτε εδώ τη σελίδα του στο f/b

 

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *