ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κεραμέως από Θεσσαλονίκη: Όλα είναι έτοιμα για το πρώτο κουδούνι.

Διάδωσέ το

“Όλα είναι έτοιμα για το πρώτο κουδούνι», ενημέρωσε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως, κατά την επίσκεψή της το πρωί, στο 3ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη. 

Ξεκινάω μια περιοδεία στα σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας για να μιλήσω με τους εκπαιδευτικούς και να ακούσω τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες τους.

 Όλα έτοιμα για το πρώτο κουδούνι 

Η κ. Κεραμέως τόνισε πως «Όλα είναι πραγματικά έτοιμα» για το πρώτο κουδούνι.

«Έχουν γίνει όλες οι προετοιμασίες που αφορούν στην κανονική έναρξη της σχολικής χρονιάς, η πρόσληψη εκπαιδευτικών έγινε πιο νωρίς από τα προηγούμενα χρόνια, τα βιβλία είναι στη θέση τους και περιμένουν τα παιδιά κι έχει γίνει και μια ειδική προετοιμασία στο θέμα της διαχείρισης της πανδημίας με μέτρα προστασίας και πρόληψης έναντι του κοροναϊού», είπε, συμπληρώνοντας ότι έχουν εκδοθεί και έχουν σταλεί στα σχολεία ειδικές οδηγίες, έχει εκδοθεί όλο το θεσμικό πλαίσιο  για το πως θα λειτουργήσουν από Δευτέρα.

Επιπλέον, η υπουργός σημείωσε πως έχει γίνει και μια ενημερωτική καμπάνια που απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές για όλα τα μέτρα προστασίας και πρόληψης.

Όλα αυτά είναι αναρτημένα στην ειδική ιστοσελίδα «mathainoumeasfaleis.gov.gr».

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *