ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καταβλήθηκε η μισθοδοσία των μονίμων εκπαιδευτικών

Διάδωσέ το

Μισθοδοσία

Καταβάλλεται σταδιακά από το απόγευμα της Μ. Τετάρτης η  μισθοδοσία των  μονίμων εκπαιδευτικών  για το πρώτο δεκαπενθήμερο του μηνός Μαΐου 2019.

Στις 13 Μάη (απόγευμα Παρασκευής 10.5.2019) θα καταβληθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο της Μισθοδοσίας του μηνός Μαΐου 2019.

 Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί

Ανακοίνωση του ΠΑΣΑΔ 24/4/2019

Μισθοδοσία Απριλίου

Ύστερα από επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα έχει ξεκινήσει η αποστολή χρημάτων προς τις Διευθύνσεις και έχει σταλεί αίτημα προς αυτές οι πληρωμές όλων των προγραμμάτων να γίνουν αύριο Μ. Πέμπτη.

Εκπαιδευτές ΔΙΕΚ

Ανακοίνωση ΙΝΕΔΙΒΙΜ για ΔΙΕΚ – Πληρωμές εκπαιδευτών

Σχετικά με τις πληρωμές των εκπαιδευτών των ΔΙΕΚ, το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ενημερώνει ότι:

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες και πληρώνονται σήμερα, 24/4/2019, οι ασφαλισμένοι με ΕΦΚΑ-ΙΚΑ, πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του εξαμήνου 2018Β. Αμέσως μετά το Πάσχα θα προωθηθεί η πληρωμή των υπολοίπων πιστοποιημένων εκπαιδευτών εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

Ταυτόχρονα έχει ολοκληρωθεί η υπογραφή των συμβάσεων του εξαμήνου 2018B οι οποίες θα είναι διαθέσιμες στα κατά τα τόπους ΔΙΕΚ αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα.

 

Δείτε επίσης

Διαδικτυακή ενημέρωση για το Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό στις 03-02-2024

Διάδωσέ το Διαδικτυακή ενημέρωση για το Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό στις 03-02-2024 Η Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. διοργανώνει διαδικτυακή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *