ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καθαρίστρια σε σχολείο: Για κάθε αίθουσα θα έχει 27 δευτερόλεπτα να την απολυμάνει

Διάδωσέ το

Επιστολή προς τον Δήμαρχο Δάφνης Υμηττού, Αναστάσιο Μπινίσκο, απέστειλε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Υμηττού.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων προχώρησε σε αυτή την κίνηση για το ζήτημα της καθαριότητας του σχολείου ενημερώνοντας τον Δήμαρχο ότι η πολυαναμενόμενη, πολυδιαφημισμένη και απολύτως απαραίτητη ενίσχυση των σχολείων με επιπλέον προσωπικό καθαριότητας, δεν έφτασε στο 1ο Γυμνάσιο Υμηττού. Και το σχολείο ανοίγει σε τρεις μέρες, με σχεδόν 400 άτομα μαθητές, καθηγητές, λοιπό προσωπικό.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων με έναν απλό υπολογισμό, για το χρόνο που θα αφιερώνει σε κάθε αίθουσα η καθαρίστρια,  αναφέρει χαρακτηριστικά:

Θα πρέπει λοιπόν η πλήρους ωραρίου καθαρίστρια του σχολείου μας που θα είναι μόνη της από την έναρξη έως και τις 12.30 να απολυμαίνει σε κάθε διάλειμμα διάρκειας κατά μέσο όρο 10 λεπτών 16 έδρες καθηγητών σε ισάριθμες αίθουσες – σε μερικές από αυτές και τα θρανία όταν αλλάζουν αίθουσα για ξένη γλώσσα- 6 εργαστήρια πλήρως δηλαδή θρανία και έδρες αφού εναλλάσσονται τα τμήματα μαθητών συνεχώς και τα πόμολα..

Μια απλή διαίρεση μας δείχνει ότι σε αυτά τα 10 λεπτά  (600 δευτερόλεπτα) η καθαρίστρια έχει 27 ολόκληρα δευτερόλεπτα στη διάθεσή της για κάθε μία από τις 22 αίθουσες, χωρίς να υπολογίζουμε την μετακίνηση μέσα στο σχολείο, από αίθουσα σε αίθουσα, από όροφο σε όροφο 

Συγγνώμη ζητούν τα σχολεία από τους γονείς για τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου!!

Διαβάστε την επιστολή:

 

 

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *