ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η αποζημίωση Εποπτών – Ψυχολόγων του Σ.Ε.Ψ. στο πλαίσιο της πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ. – Υποστήριξη Σχολικών Μονάδων ΕΠΑ.Λ.»

Διάδωσέ το

Κοινή Υπουργική απόφαση για τον Καθορισμό της αποζημίωσης μελών Ομάδας Εποπτών – Ψυχολόγων του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ.) στο πλαίσιο της επέκτασης της Πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ. – Υποστήριξη Σχολικών Μονάδων ΕΠΑ.Λ.», με κωδ. ΟΠΣ 5010706, Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δία Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Αποφασίζουμε

1. Τον καθορισμό αποζημίωσης των μελών της Ομάδας Εποπτών – Ψυχολόγων που περιλαμβάνονται στη σχετική με αρ. Φ25α/36946/Δ4/8-3-2019 (ΦΕΚ 135/Υ.Ο.Δ.Δ./18-3-2019) Υπουργική Απόφαση, στο ποσό των διακοσίων (200) ευρώ, για κάθε μέλος της, το οποίο θα καταβάλλεται στο τέλος του διμήνου με την προϋπόθεση της παράδοσης, από αυτό, διμηνιαίας έκθεσης, αναφορικά με το έργο της στήριξης – εποπτείας που επιτελούν. Σε περίπτωση που η εποπτεία αντιστοιχεί σε χρονικό διάστημα μικρότερο του διμήνου η αποζημίωση περικόπτεται ανάλογα.

2. Η απόφαση αυτή ισχύει από την ημερομηνία δημοσίευσης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της ανωτέρω Υπουργικής Απόφασης Σύστασης και Συγκρότησης της Ομάδας Εποπτών – Ψυχολόγων.

3. Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Η απόφαση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η ψηφιακή βιβλιοθήκη του ΚΕΣΥ Νάξου

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *