ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ετήσιος προγραμματισμός λειτουργίας των ΚΠΕ της χώρας για το σχολικό έτος 2020-2021 

Διάδωσέ το

Ετήσιος προγραμματισμός λειτουργίας των ΚΠΕ της χώρας για το σχολικό έτος 2020-2021 

Στο άρθρο 7 παρ. 4 της υπό στοιχεία 83691/Γ7/2011 (Β΄1981) απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα: «Διαδικασίες στελέχωσης και καθήκοντα των εκπαιδευτικών στα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ)» όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με την υπό στοιχεία Φ7/104389/Δ7/7-8-2020 (Β΄3392) απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα: «Τροποποίηση της υπ. αριθμ. 83691/Γ7/22-7-2011 απόφασης με θέμα: «Διαδικασίες Στελέχωσης και Καθήκοντα των Εκπαιδευτικών στα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ)», προβλέπεται ότι: «… Ο ετήσιος απολογισμός των δράσεών του, συνυπογράφονται από τον Υπεύθυνο του ΚΠΕ και τον Αναπληρωτή του και υποβάλλονται στην αρμόδια Δ/νση του ΥΠΑΙΘ και στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης. Η υποβολή του προγραμματισμού γίνεται μέχρι τις 20 Οκτωβρίου και η υποβολή του απολογισμού μέχρις τις 10 Ιουλίου κάθε σχολικού έτους». 

Στο πλαίσιο αυτό σας διαβιβάζουμε ένα αρχείο excel με δυο (2) διαφορετικά φύλλα στο οποίο θα συμπληρώσετε τα προσφερόμενα προγράμματα του ΚΠΕ που είστε υπεύθυνοι/ες, καθώς και τα ενεργά δίκτυα τα οποία συντονίζετε.

Το συμπληρωμένο αρχείο excel πρέπει να έχει αποσταλεί στη Διεύθυνση Υποστήριξης Προγραμμάτων και Εκπαίδευσης για την Αειφορία και στην ηλεκτρονική διεύθυνση disedu@minedu.gov.gr το αργότερο έως την Τρίτη 20-10-2020 προκειμένου να ενημερωθούν έγκαιρα οι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων της χώρας. 

Παρακαλούμε όπως το αρχείο excel συμπληρωθεί χωρίς αλλαγές στη μορφή του. Συνημμένα: ένα (1) αρχείο excel 

Με εντολή Υφυπουργού 

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΑΝΣΤΑΣΙΑ ΓΚΙΚΑ 

Το έγγραφο

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *