ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επίθεση γονέα σε εκπαιδευτικό στην αυλή του σχολείου. Ανασφάλεια στους εκπαιδευτικούς

Διάδωσέ το

Καταγγελία Περιστατικού από το Σύλλογο Διδασκόντων του 4ου Δ.Σ. Ελευθερίου-Κορδελιού

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Δ.Σ. Ελευθερίου-Κορδελιού, με αφορμή περιστατικό που έλαβε χώρα στην αυλή του σχολείου μας κατά την ώρα αποχώρησης των μαθητών αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

Ο Σύλλογος Διδ/ντων του 4ου Δ.Σ. Ελευθερίου-Κορδελιού καταγγέλει ομόφωνα το απαράδεκτο περιστατικό λεκτικής επίθεσης και ανάρμοστης συμπεριφοράς γονέα σε βάρος εκπαιδευτικού του σχολείου μας, παρουσία του παιδιού του, στον αύλειο χώρο του σχολείου την Πέμπτη 21/03/2019. Τέτοια φαινόμενα τα αντιλαμβανόμαστε ως «επίθεση απέναντι σε όλους τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι με αξιοπρέπεια και κόπο στηρίζουν τους μαθητές τους και το δημόσιο σχολείο».

Τέτοια φαινόμενα δημιουργούν κλίμα ανασφάλειας και εκφοβισμού, υπονομεύουν την ομαλή λειτουργία της εκπαιδευτικής κοινότητας και δε συνάδουν με τους σκοπούς της εκπαίδευσης.

Στόχος μας είναι η αποτροπή παρόμοιων φαινομένων στο μέλλον για την απρόσκοπτη λειτουργία τη εκπαιδευτικής διαδικασίας. Δεν ανεχόμαστε κανενός είδους απειλή, καμιά απειλή της προσωπικότητάς μας και πολύ περισσότερο καμία σωματική και λεκτική βία και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  "Επιδημία" οι καταγγελίες γονέων για εκπαιδευτικούς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Πώς τα ΚΕΣΥ ξαναέγιναν …ΚΕΔΔΥ

blogs.sch.gr/4dimelef

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *