ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προσφυγή Συλλόγου Εκπαιδευτικών για δώρα και επιδόματα. Δείτε τα ποσά και τι χρειάζεται.

Διάδωσέ το

δώρα και επιδόματα

Δώρα και επιδόματα -Αναδρομική διεκδίκηση

To fresh-education.gr σας έχει ήδη ενημερώσει  με δημοσίευση, που μπορείτε να διαβάσετε εδώ, για τις κινήσεις Συλλόγων Εκπαιδευτικών να προχωρήσουν σε δικαστικές προσφυγές, μέσα στο 2018, για την αναδρομική διεκδίκηση δώρων και επιδομάτων. Ακολουθεί σχετική ενημέρωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας.

To fresh-education.gr θα σας ενημερώσει έγκαιρα στη σχετική ετικέτα ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με τα αναδρομικά των εκπαιδευτικών για δώρα και επιδόματα.Εναλλακτικά βρείτε εδώ τη σελίδα στο f/b

Η ενημέρωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι ,

Δεδομένου ότι έχουν εκδοθεί αποφάσεις διοικητικών δικαστηρίων για τη διεκδίκηση των αναδρομικών, για τους μισθούς που έχουν παρακρατηθεί τα τελευταία χρόνια ,το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιάλειας προχωρά μετά την κατάθεση των αιτήσεων παραγραφής ,στη δικαστική προσφυγή.
Τη διαδικασία έχει αναλάβει ο δικηγόρος του Συλλόγου κος Γιώργος Μπέσκος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που μας έκανε, η προσφυγή αφορά στα τρία τελευταία οικονομικά έτη,2016,2017,2018 και ανέρχεται στο ποσό των 1.000 ευρώ ανά έτος .

Η αμοιβή του κυρίου Μπέσκου θα είναι 15 ευρώ για κάθε συνάδελφο,χωρίς ποσοστό επί του αποτέλεσματος της διεκδίκησης.
Παρακαλούμε τους συναδέλφους Διευθυντές και Προϊσταμένους Σχολικών μονάδων της Αιγιάλειας να συγκεντρώσουν τις σελίδες με τα βασικά στοιχεία του Εκπαιδευτικού και άλλου προσωπικού του σχολείου τους από το σύστημα Myschool.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Πώς περνάνε οικονομικά οι εκπαιδευτικοί λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2018

Η συγκεκριμένη σελίδα αναγράφει όσα απαιτούνται για την κατάθεση της αγωγής (Α.Μ,ΦΕΚ διορισμού,εργασιακή σχέση,κλπ/επισυνάπτεται παράδειγμα)

Πάνω στη σελίδα με τα στοιχεία του κάθε συναδέλφου παρακαλούμε να αναγραφεί η διεύθυνση κατοικίας του.
Η κατάθεση θα γίνει μέχρι τις 31/12/2018 και θα κατατεθούν αγωγές ,50 ατόμων η καθεμία ,όπως ορίζει ο νόμος.

Η διαδικασία για τους αναπληρωτές συναδέλφους υπόκειται σε άλλες ρυθμίσεις,ωστόσο τα στοιχεία τους θα κατατεθούν κανονικά και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει ο δικηγόρος.

Παρακαλούμε να συγκεντρώσετε ανά σχολική μονάδα τις σελίδες και να επικοινωνήσετε με την Πρόεδρο του Συλλόγου, κα Αθηνά Σκανδάμη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Εισήγηση για την πρόσβαση των εκπαιδευτικών στα πρατήρια της Αστυνομίας

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου

Αθηνά Σκανδάμη

Δείτε επίσης

Διαδικτυακή ενημέρωση για το Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό στις 03-02-2024

Διάδωσέ το Διαδικτυακή ενημέρωση για το Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό στις 03-02-2024 Η Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. διοργανώνει διαδικτυακή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *