ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αποσπάσεις, ανακλήσεις και τροποποιήσεις αποσπάσεων Εκπαιδευτικών Δ.Ε. σε ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ./ΣΜΕΑΕ

Διάδωσέ το

Αποσπάσεις, ανακλήσεις και τροποποιήσεις αποσπάσεων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ./ΣΜΕΑΕ για το έτος 2023-2024

Οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης απ΄ όπου ανακαλούνται οι εκπαιδευτικοί, παρακαλούνται να  κοινοποιήσουν την παρούσα στους ενδιαφερόμενους. 

Η διάρκεια της απόσπασης για τους εκπαιδευτικούς των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. είναι από 01-09-2023 μέχρι 10-07-2024  και για τους αποσπασμένους σε ΣΜΕΑΕ για το διδακτικό έτος 2023-2024. Όλοι οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να παρουσιαστούν στην υπηρεσία τους με την έναρξη του σχολικού έτους. 

Οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των περιοχών από τις οποίες αποσπώνται οι εκπαιδευτικοί, παρακαλούνται να κοινοποιήσουν την παρούσα στους αποσπώμενους.

Οι Προϊστάμενοι των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. στα οποία αποσπώνται οι παραπάνω εκπαιδευτικοί, παρακαλούνται να αποστείλουν αντίγραφα της ανάληψης υπηρεσίας των αποσπασμένων στους Προϊσταμένους των περιοχών από τις οποίες προέρχονται. 

Οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις περιοχές των οποίων αποσπώνται οι παραπάνω εκπαιδευτικοί, παρακαλούνται να αποστείλουν αντίγραφα της ανάληψης υπηρεσίας των αποσπασμένων στους Προϊσταμένους των περιοχών από τις οποίες προέρχονται.

Δείτε εδώ τα ονόματα

Δείτε παρακάτω και τις άλλες αποσπάσεις που ανακοινώθηκαν σήμερα από το ΥΠΑΙΘΑ

Αποσπάσεις, τροποποιήσεις και διορθώσεις αποσπάσεων εκπαιδευτικών από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ

 ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.: Συμπληρωματικές αποσπάσεις και ανακλήσεις αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε.

 

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …