ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απολύθηκε αναπληρωτής εκπαιδευτικός λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς

Διάδωσέ το

Αναπληρωτής εκπαιδευτικός απολύθηκε για κατά σύστημα ανάρμοστη συμπεριφορά κατά την εκτέλεση των καθηκόντων  

Καταγγελία σύμβασης εργασίας αναπληρωτή εκπαιδευτικού

Σε καταγγελία σύμβασης εργασίας αναπληρωτή εκπαιδευτικού, κλάδου ΠΕ…, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για το διδακτικό έτος 2023-2024 προχώρησε το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού με την υπ. αριθμ. πρωτ. …/Ε1/… Φεβρουαρίου 2024 της Προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα υπεγράφη η καταγγελία της από …-…-2023 σύμβασης εργασίας τ.. αναπληρωτ… εκπαιδευτικού μειωμένου ωραρίου, κλάδου ΠΕ…, …. … του …, για σπουδαίο λόγο, σύμφωνα με το εδάφιο στ΄ της παρ.1 του άρθρου 53 του π.δ/τος 410/1988 (Α΄ 191), που αφορά στην κατά σύστημα ανάρμοστη συμπεριφορά κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του, αποδεχόμενοι την αιτιολογημένη γνώμη του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου …βάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣ..Ε) της Δ/νσης ../θμιας Εκπ/σης ….

Για την Απόφαση ελήφθη υπόψη μεταξύ άλλων η υπ. αριθμ. πρωτ. ../..2-2024 Πράξη του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου …βάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣ..Ε) της Δ/νσης ../θμιας Εκπ/σης …, όπως αυτή διαβιβάστηκε με το αριθμ. πρωτ. ΕΜΠ: …/…-2- 2024 έγγραφο της εν λόγω Δ/νσης …/θμιας Εκπ/σης (αρ. πρωτ. εισερχ. εγγράφου: …/Ε1/…-2-2024) «Διαβίβαση Γνωμοδότησης για καταγγελία σύμβασης αναπληρωτ… εκπαιδευτικού», σύμφωνα με την οποία το οικείο Συμβούλιο γνωμοδότησε θετικά υπέρ της καταγγελίας της σύμβασης εργασίας τ.. … … του…, για σπουδαίο λόγο εξαιτίας της εξακολουθητικής και επί μακρόν τέλεσης της πράξης του, σύμφωνα με το εδάφιο στ΄ της παρ.1 του άρθρου 53 του π.δ/τος 410/1988 (Α΄ 191).

Δείτε επίσης:

Ατομική αξιολόγηση: Ποινή σε νεοδιόριστη εκπαιδευτικό γιατί έκανε απεργία -αποχή

 GERM: ένα επικίνδυνο και μεταδοτικό «μικρόβιο» για τα σχολεία

Μια αναπληρωτής, μια άνεργος: το σύστημα πρόσληψης και η ανακύκλωση στην απασχόληση

Επιμόρφωση Β1 επιπέδου ΤΠΕ:  16.353 αιτήσεις συμμετοχής (δείτε την κατανομή των αιτήσεων)

freshedu

Δείτε επίσης

Αναπληρωτές: ειδική προκήρυξη για κάλυψη κενών στα σχολεία

Διάδωσέ το Ειδική προκήρυξη κάλυψης λειτουργικών κενών σε σχολεία Π.Ε. και Δ.Ε. από αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, …