ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο νοσοκομείο Λυκειάρχης- Τον ξυλοκόπησε γονέας

Διάδωσέ το

Ένα ακραίο περιστατικό βίας σε βάρος εκπαιδευτικού, εντός σχολικού χώρου, σημειώθηκε σε Λύκειο των Χανίων το πρωί της Παρασκευής. Το θύμα είναι ο Λυκειάρχης του 4ου ΓΕΛ Χανίων, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε από πατέρα μαθητή.

Το περιστατικό έλαβε χώρα όταν ο πατέρας κλήθηκε στο σχολείο για να ενημερωθεί σχετικά με  παραβατική συμπεριφορά  και άσκηση  βίας του γιου του την προηγούμενη ημέρα, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Ο πατέρας του μαθητή,  ανταποκρίθηκε στην κλήση και προσήλθε στο γραφείο του διευθυντή και κατά την διάρκεια της ενημέρωσης επιτέθηκε και έδειρε τον λυκειάρχη και μετά εξαφανίστηκε.

Ο διευθυντής κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του γονέα και αναμένεται να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία για τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με  πληροφορίες του zarpanews.gr, ο διευθυντής του σχολείου πήγε στο Νοσοκομείο Χανίων, φέροντας τραύματα κυρίως στην περιοχή του κεφαλιού ενώ εξετάστηκε από οφθαλμίατρο και ΩΡΛ.

Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Β’θμιας Εκπαίδευσης Χανίων Στέλιος Ζερβάκης καταδίκασε  το περιστατικό και δήλωσε στο zarpanews.gr ότι συντάσσεται πλήρως με τον χειρισμό του σχολείου απέναντι στα παραβατικά περιστατικά που ενεπλάκη ο συγκεκριμένος μαθητής. Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά ότι “τέτοιες συμπεριφορές δεν τις ανέχομαι προσωπικά από κανέναν και σε κανένα σχολείο των Χανίων”.

Ανακοίνωση του 4ου Γενικού Λυκείου Χανίων για το  περιστατικό:

“Ο Σύλλογος διδασκόντων του 4ου Γ.Ε.Λ. Χανίων παρουσία του προέδρου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας ομόθυμα καταγγέλλει το σημερινό απαράδεκτο περιστατικό επίθεσης και προπηλακισμού γονέα σε βάρος του Διευθυντή του σχολείου μας, παρουσία του παιδιού του.

Τέτοια φαινόμενα τραμπουκισμού δημιουργούν κλίμα ανασφάλειας και εκφοβισμού, τα οποία υπονομεύουν την ομαλή λειτουργία της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια, προκειμένου να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα τόσο των διδασκόντων όσο και των μαθητών μας.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Πρόσκληση για αίτηση πρόσληψης 2500 εκπαιδευτικών για την υποστήριξη μαθητών για το ΚΠπ

Ενημέρωση από zarpanews.gr

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *