ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προσωρινοί αξιολογικοί πινάκες μοριοδότησης υποψηφίων συμβούλων Εκπαίδευσης

Διάδωσέ το

 

Κοινοποιούνται οι προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες μοριοδότησης υποψηφίων Συμβούλων Εκπαίδευσης, όπως αυτοί έχουν καταρτιστεί με αξιολογική σειρά, σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής των περ. α) και β) της παρ. 1 του άρθρου 32, του ν.4823/2021 (Α΄136), καθώς και οι πίνακες των υποψηφίων που έχουν υποχρέωση εξέτασης ξένης γλώσσας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα της παρ. 6 του άρθρου 33, και την παρ. 4 του άρθρου 40 του ίδιου νόμου.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ένσταση κατά των ανωτέρω πινάκων αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω της εφαρμογής υποβολής των αιτήσεων (https://teachersapp.it.minedu.gov.gr/), εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών, σύμφωνα με την προαναφερόμενη διάταξη, ήτοι από την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 έως την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 23:59.

1. Α’ Π.Σ.Ε.  Σ.Ε. Εξέταση Ξένης Γλώσσας 

2. Β’ Π.Σ.Ε.  Σ.Ε. Εξέταση Ξένης Γλώσσας 

3. Γ’ Π.Σ.Ε.  Σ.Ε. Εξέταση Ξένης Γλώσσας 

4. Δ’ Π.Σ.Ε.  Σ.Ε. Εξέταση Ξένης Γλώσσας 

5. Ε’ Π.Σ.Ε.  Σ.Ε. Εξέταση Ξένης ΓΛώσσας 

6. ΣΤ’ Π.Σ.Ε. Σ.Ε. Εξέταση Ξένης Γλώσσας

7. Α’ Π.Σ.Ε. Σ.Ε. Προσωρινός Αξιολογικός Πίνακας 

8. Β’ Π.Σ.Ε.  Σ.Ε. Προσωρινός Αξιολογικός Πίνακας 

9. Γ’ Π.Σ.Ε.  Σ.Ε. Προσωρινός Αξιολογικός Πίνακας 

10. Δ’ Π.Σ.Ε. Σ.Ε. Προσωρινός Αξιολογικός Πίνακας 

11. Ε’ Π.Σ.Ε.  Σ.Ε. Προσωρινός  Αξιολογικός Πίνακας 

12. Στ’ Π.Σ.Ε. Σ.Ε. Προσωρινός Αξιολογικός Πίνακας 

Δείτε επίσης: Χωρίς καθηκοντολόγια Σύμβουλοι Εκπαίδευσης και Διευθυντές σχολείων

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …

Πρώτο σχόλιο

  1. Μετά από μια παρατήρηση στους προσωρινούς Πίνακες Μοριοδότησης των Υποψηφίων συναδέλφων για τη θέση του Συμβούλου Εκπαίδευσης, παρατήρησα το εξής:
    Σύμφωνα με το νόμο υπ’ αριθμ. 4823 «Αναβάθμιση του σχολείου, ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις» 03/08/2021 ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ Αρ. Φύλλου 136 και στο Άρθρο 33 Αποτίμηση των κριτηρίων επιλογής Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης, Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Προϊσταμένων των Κέντρων Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης αε) τίτλος διδασκαλείου μετεκπαίδευσης: δύο (2) μονάδες. Ο τίτλος διδασκαλείου προσμετράται μόνο για την επιλογή Διευθυντών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
    Ενώ οι ΣΤ_Π.Σ.Ε._Σ.Ε., Δ_Π.Σ.Ε._Σ.Ε., Β_Π.Σ.Ε._Σ.Ε. στην καταμέτρηση των μορίων των υποψηφίων ΟΡΘΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΑΝ, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, σε αντίθεση οι Α_ Π.Σ.Ε._Σ.Ε., Γ_ Π.Σ.Ε._Σ.Ε. και Ε_ Π.Σ.Ε._Σ.Ε. ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΑΝ την κατοχή του Διδασκαλείου.
    Τελικά ισχύει ή όχι ο νόμος 4823/2021;
    Μετά από τόσους μήνες αναμονής, οι Επιτροπές απλά αντέγραψαν και μάλιστα βιαστικά τις ίδιες καταστάσεις από την μοριοδότηση των ΔΠΕ και ΔΔΕ;
    Η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ αλήθεια το έχουν δει;
    Έχουν κάνει κάτι σχετικά με την όλη κατάσταση;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *