ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σύμβουλοι Εκπαίδευσης: Τον Μάρτη θα τοποθετηθούν -Τι θα γίνει με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

Διάδωσέ το

Θα καθυστερήσουν να τοποθετηθούν οι νέοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης. Σήμερα ανακοινώθηκαν τα προγράμματα συνεντεύξεων υποψήφιων συμβούλων εκπαίδευσης σε δύο περιφερειακά συμβουλία επιλογής  (Α και Β΄Π.Σ.Ε.Σ.Ε.). Σύμφωνα με τα προγράμματα η τελευταία συνέντευξη υποψήφιου θα πραγματοποιηθεί 24 Φεβουαρίου. Αν υποθέσουμε ότι  στη συνέχεια όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά  με τον προγραμματισμό επιλογής τους, θα έχουμε Συμβούλους Εκπαίδευσης  περίπου στα μέσα του Μάρτη χωρίς να ληφθεί υπόψη το ενδεχόμενο προκήρυξης/διεξαγωγής εκλογών το ίδιο διάστημα.

Σύμβουλοι Εκπαίδευσης: Δείτε παρακάτω τα προγράμματα συνεντεύξεων που ανακοινώθηκαν

Ανακοινώνεται το πρόγραμμα συνεντεύξεων του A΄ Περιφερειακού Συμβουλίου Επιλογής Συμβούλων Εκπ/σης (Α΄ Π.Σ.Ε. Σ.Ε.) και υπενθυμίζουμε ότι το Α΄ Π.Σ.Ε. Σ.Ε. εδρεύει στο κεντρικό κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων   (Ανδρέα Παπανδρέου 37 – 15180 – Μαρούσι – Αθήνα)

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ

Ανακοινώνεται το πρόγραμμα συνεντεύξεων του Β΄ Περιφερειακού Συμβουλίου Επιλογής Συμβούλων Εκπ/σης (Β΄ Π.Σ.Ε. Σ.Ε.) και υπενθυμίζουμε ότι το Β΄ Π.Σ.Ε. Σ.Ε. εδρεύει στο κεντρικό κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων   (Ανδρέα Παπανδρέου 37 – 15180 – Μαρούσι – Αθήνα)

Ο πίνακας ΕΔΩ 

Τι θα γίνει με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

Το Υπουργείο Παιδείας  με ανακοίνωσή του πριν λίγες ημέρες διαβεβαιώνει ότι η  αξιολόγηση των εκπαιδευτικών θα ξεκινήσει τη σχολική χρονιά 2022-2023. Οι νέοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης θα αξιολογήσουν τους εκπαιδευτικούς και οι πρώτοι αξιολογούμενοι θα είναι οι πρόσφατα διορισθέντες εκπαιδευτικοί  αν και τα δεδομένα  δείχνουν ότι δεν υπάρχει χρόνος για μια τέτοια διαδικασία.

Κεραμέως: Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία για  αξιολόγηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών

Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία για τη μονιμοποίηση των δόκιμων εκπαιδευτικών που μάλιστα προχωράει, έχει δηλώσει η Υπουργός Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως.

“Κακώς ήταν με μια βαλίτσα στο χέρι πολλοί εκπαιδευτικοί, γιατί η Πολιτεία δεν είχε μεριμνήσει. Η δική μας Κυβέρνηση μερίμνησε και πλέον δεν είναι με μια βαλίτσα στο χέρι”, τόνισε η υπουργός Παιδείας κα Κεραμέως . “Επενδύσαμε στο ανθρώπινο δυναμικό της εκπαίδευσης. Όμως υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία για την αξιολόγησή τους, που προχωράει. Μάλιστα θα γίνει πρώτα από τους Συμβούλους Εκπαίδευσης και είμαστε στα τελικά στάδια επιλογής τους. Κανένα δικαίωμα δεν χάνεται, καμία μονιμοποίηση. Ό,τι προβλέπει ο νόμος ακριβώς αυτό θα γίνεται”, είπε η ίδια.

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …