ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εισήγηση για την πρόσβαση των εκπαιδευτικών στα πρατήρια της Αστυνομίας

Διάδωσέ το

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΜΕ συναντήθηκε την Τετάρτη 12/12/2018 με την  Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου

Το Δ.Σ της ΟΛΜΕ, κατέθεσε αίτημα στην Υφυπουργό,  να έχουν οι καθηγητές τη δυνατότητα πρόσβασης στα πρατήρια της Ελληνικής Αστυνομίας  και η σίτιση μονίμων και αναπληρωτών να γίνεται στις Λέσχες της Ελληνικής Αστυνομίας. Η Υφυπουργός εξέφρασε την θετική της εισήγηση προς τον αρχηγό της Αστυνομίας, ο οποίος και θα πάρει την τελική απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Στο νοσοκομείο Λυκειάρχης- Τον ξυλοκόπησε γονέας

Το Δελτίο Τύπου της ΟΛΜΕ  

Αθήνα, 14/12/18

Συνάντηση της ΟΛΜΕ με την Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη

Την Τετάρτη 12/12/2018 έγινε συνάντηση αντιπροσωπείας του ΔΣ της ΟΛΜΕ με την Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου.

Η αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΜΕ κατέθεσε στην Υφυπουργό σειρά αιτημάτων, μεταξύ των οποίων να δοθεί στους λειτουργούς Μέσης Εκπαίδευσης η δυνατότητα πρόσβασης στα πρατήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως επίσης και η σίτιση μονίμων και αναπληρωτών στις Λέσχες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Υφυπουργός αποδέχτηκε τα αιτήματα και εξέφρασε την θετική της εισήγηση προς τον αρχηγό της Αστυνομίας, ο οποίος και θα πάρει την τελική απόφαση.

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *