ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σχολεία: Άλλαξε η διαδικασία αιτήσεων για τις επισκέψεις στη Βουλή

Διάδωσέ το

 

Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής

Άλλαξε η διαδικασία αιτήσεων για τις επισκέψεις σχολείων στη Βουλή. Τα σχολεία αποστέλλουν αίτηση συμμετοχής σε ηλεκτρονική διεύθυνση  στην οποία αναφέρουν μόνο τον μήνα που επιθυμούν να επισκεφτούν τη Βουλή. Η ημερομηνίες θα καθορισθούν σε επόμενο στάδιο.

Τα σχολεία που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα Επισκέψεις Σχολείων στη Βουλή των Ελλήνων, μπορούν να υποβάλουν αίτηση, την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023, από τις 09:00, το πρωί, έως και τις 16:00, το μεσημέρι, της ίδιας ημέρας και θα πρέπει να συμπληρώσουν  φόρμα συμμετοχής και να την  αποστείλουν συμπληρωμένη  στην ηλεκτρονική διεύθυνση aitiseis@parliament.gr.

· Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ώρας των εισερχομένων μηνυμάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση aitiseis@parliament.gr.

Οι αναλυτικές οδηγίες

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023, από τις 09:00 έως και τις 16:00, θα υποβάλουν την αίτησή τους όσα σχολεία επιθυμούν να επισκεφθούν τη Βουλή των Ελλήνων, κατά τους μήνες, Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο του 2023.

H διαδικασία είναι η εξής:

•    Συμπληρώστε όλα τα πεδία της φόρμας που ακολουθεί.  ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ.pdf
•    Αποστείλετε συμπληρωμένη τη σχετική φόρμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση aitiseis@parliament.gr.
•    Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ώρας των εισερχομένων μηνυμάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση  aitiseis@parliament.gr.
•    Στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου σας, θα λάβετε την επιβεβαίωση για την επιτυχή παραλαβή της αίτησή σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το σχολείο σας θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτική επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων.
•    O τελικός Πίνακας Σχολείων που θα επισκεφθούν τη Βουλή των Ελλήνων, κατά τον Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο του 2023 θα διαμορφωθεί βάσει της ώρας των εισερχομένων μηνυμάτων και σύμφωνα με τις ώρες και ημέρες που πραγματοποιούνται οι επισκέψεις σχολείων στη Βουλή των Ελλήνων.
•    Η ακριβής ημέρα και ώρα της επίσκεψης θα ορισθεί από το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων.

Προσοχή!
Αιτήσεις που θα σταλούν άλλη ημέρα και ώρα από την προγραμματισμένη δεν θα γίνονται δεκτές.

Δείτε επίσης:

Σχολεία: Εγκύκλιος για τους διαδραστικούς πίνακες

 

Δείτε επίσης

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ

Διάδωσέ το Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο των Συμβούλων …