Απεβίωσε ο Μανώλης Τσαγκαράκης- Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα

Διάδωσέ το

Το Δ.Σ της ΟΛΜΕ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την τραγική απώλεια του συναδέλφου και επί χρόνια προέδρου της ΕΛΜΕ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΥ, Μανώλη Τσαγαράκη.

ΟΛΜΕ: Πραγματικός δάσκαλος στο σχολείο και στον αγώνα

Με αφορμή τον τραγικό χαμό του Μανώλη Τσαγκαράκη, η ΟΛΜΕ αναφέρει πως «ο θάνατος του στερεί την εκπαιδευτική κοινότητα από έναν αγωνιστή εκπαιδευτικό που με πνεύμα αισιοδοξίας, υπευθυνότητας, αξιοπρέπειας και διάθεση προσφοράς πάλευε επί δεκαετίες για μια καλύτερη και ποιοτικότερη Γενική και Επαγγελματική Εκπαίδευση και μια πιο δίκαιη κοινωνία για τις νέες γενιές. Ήταν πραγματικός Δάσκαλος στο σχολείο αλλά και στον αγώνα. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα αυτόν με όλες τις δυνάμεις μας. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην  οικογένεια και στους οικείους του».

ΣΥΝΕΚ: Τραγική η απώλεια του Μανώλη Τσαγκαράκη

«Για τον σύντροφο Μανώλη Τσαγκαράκη»

«Έφυγε» σε ηλικία μόλις 53 ετών ο σύντροφος Μανώλης Τσαγκαράκης, επί χρόνια Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Σιβιτανιδείου. Ένας εκπαιδευτικός που ήξερε να εργάζεται άοκνα και να αγωνίζεται αποτελεσματικά για τo δίκαιο των συναδέλφων και το δημόσιο σχολείο.

Η ηρεμία του και η καλλιτεχνική ευαισθησία του συνδυαζόταν με την φωτιά της μάχης και την δίψα για δικαιοσύνη.

Υπήρξε σπάνιος άνθρωπος, άξιος δάσκαλος, εξαιρετικός συνάδελφος και αγαπημένος φίλος. Και πάνω απ’ όλα ένας ρομαντικός ιδεολόγος αλλά και αποφασισμένος αγωνιστής.

Το εκπαιδευτικό κίνημα χάνει έναν σπουδαίο Αγωνιστή και Παιδαγωγό.

Η οικογένεια των ΣΥΝΕΚ θρηνεί ένα αγαπημένο μέλος της.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

 Οι αγώνες και η προσφορά του θα αποτελέσουν παρακαταθήκη για όλους και όλες μας. Θα συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο πάθος τους αγώνες μας για ένα δημόσιο δημοκρατικό σχολείο για όλα τα παιδιά, για μία καλύτερη κοινωνία για όλους τους ανθρώπους.

Καλό ταξίδι σύντροφε μας…

Η Γραμματεία των ΣΥΝΕΚ

Δείτε επίσης

Ολυμπιακή Παιδεία – 4η Ολυμπιακή Εβδομάδα στα σχολεία

Διάδωσέ το Υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος «Ολυμπιακή Παιδεία – 4η Ολυμπιακή Εβδομάδα στα σχολεία» για μαθητές/τριες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *